Luke Korns
Profession YouTube Star
Birthday September 26 , 1996
Birthplace Wausau,Wisconsin
Country U.S.A. , North America
Zodiac Sign Libra

Luke Korns

0

Luke Korns Age, Birthday and Birthday Countdown

Luke Korns birthday falls on September 26, 1996. He will celebrate his 26th birthday on Thursday 26th of Sep 2022. Currently, Luke Korns age is 25. Below we countdown to Luke Korns upcoming birthday.

๐ŸŽ‰ Countdown to Luke Korns's birthday ๐ŸŽ‚
  • 44 Days
  • 18 Hours
  • 51 Minutes
  • 24 Seconds
Thursday
Monday

1. Luke Korns Bio

Full NameLucas Thomas Korns
NicknameLukey, Luke Korns
CategoryYouTube Star
BirthdaySeptember 26, 1996
BirthplaceWausau, Wisconsin
Age25
NationalityAmerican
NativityAmerican
ResidenceLos Angeles, California, United States
ReligionChristianity
Race/ Ethnicitywhite
Sexual OrientationStraight
Marital StatusUnmarried
Zodiac SignLibra
Net Worth$200,000

2. Luke Korns Education

High SchoolNot Known
College/UniversityNot Known

3. Luke Korns Physical Statistic

Height
In Feet5 ft 6 in
In Centimeter167.5 cm
In Meter1.67 m
Weight
In kilogram60 kg
In pounds132 lbs
Shoe sizeNot Known
Eye ColorBlue
Hair ColorLight Brown

4. Luke Korns Family

FatherNot Known
MotherJoann Korns
Siblings
BrotherBryan Korns (Older Brother)
SisterAmanda โ€œMandyโ€ Woodward, Molly Korns
RelationshipsAlexis G. Zall (2014)
ChildrenNot Known

5. Luke Korns Likes

Favorite FoodNot Known
Favorite ActorNot Known
Favorite ActressNot Known
Favorite ColorBlue

6. Luke Korns Hobbies

singing, traveling

FAQโ€™s

  1. When is Luke Korns Birthday?

    Ans: September 26, 1996

  2. What is Luke Korns Age?

    Ans: 25 years

  3. What is Luke Korns Nationality?

    Ans: American

  4. What is Luke Korns Zodiac sign?

    Ans: Libra

  5. How Old is Luke Korns?

    Ans: 21 years 5 months 11 days

  6. How Tall is Luke Korns?

    Ans: 5 ft 6 in

  7. Where does Luke Korns Born?

    Ans: Wausau, Wisconsin

  8. What is Luke Korns Net Worth?

    Ans: $200,000

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *